AOV-producten

Onze AOV’s bieden maximale inkomenszekerheid bij arbeidsongeschiktheid, zonder beperkingen. Met de beste ondersteuning bij re-integratie. De AOV Inkomen Continu Compleet scoort de maximale 5 sterren op voorwaarden bij de ProductRating AOV’s van Moneyview (feb.2016). Zie deze bijlage.

Inkomen Continu Compleet

Een uitgebreide en uitermate flexibele zuivere sommen AOV o.b.v. beroepsarbeidsongeschiktheid. Het verzekerd bedrag is maximaal € 150.000 per jaar. En voor vrije beroepers zelfs € 250.000.
Lees meer >

Inkomen Continu Compact

Een handige en voordelige basisdekking, met een verzekerd bedrag van maximaal € 20.000 per jaar. Dit is een prima AOV voor een startende ondernemer.
Lees meer >

Groeps AOV

De leden van een maatschap of vennootschap tegen één voordelige collectieve premie, met een verzekerd bedrag van maximaal € 300.000 per jaar per deelnemer. Deze verzekering biedt de volgende voordelen:
Lees meer >

Waarom Avéro

Hoogst gewaardeerd door toonaangevende en onafhankelijke instanties, door maximale inkomenszekerheid bij arbeidsongeschiktheid, zonder beperkingen.
Lees meer >

Digitale gezondheidsverklaring

De nieuwe digitale gezondheidsverklaring (DGV) biedt uw klant meer flexibiliteit. Een afspraak maken om de gezondheidsverklaring in te vullen is niet meer nodig. Uw klant vult de DGV in op het moment dat hem of haar het beste uitkomt.
Lees meer >

Voorwaarden en Verzekeringskaart

Bekijk hier de uitstekende voorwaarden van Avéro Achmea en de Verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars. Op de Verzekeringskaart vindt u een samenvatting van de individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Wat is wel en niet gedekt door deze verzekering?
Lees meer >

Tarieven en kortingen

Onze AOV-producten bieden bovengemiddeld goede voorwaarden, een marktconforme premiestelling en diverse kortingsmogelijkheden voor nieuwe klanten. Ook zijn er mantels en speciale arrangementen voor bepaalde branches en beroepsgroepen.
Lees meer >

Soort
Naam
Download
Productoverzicht en dekkingskenmerken individuele AOV’s Avéro Achmea