Voorwaarden en Verzekeringskaart

Per 1 augustus 2016 hebben we onze voorwaarden verbeterd.

Om nog beter aan te sluiten op de behoefte van de klant zijn onze voorwaarden aangepast. Nu met nog meer dekking en flexibiliteit. Een aantal verbeteringen uitgelicht:

  • Klanten hebben recht op een second opinion en een uitkering bij adoptie en orgaandonatie, en hebben al na 1 jaar recht op een zwangerschapsuitkering (in plaats van na 2 jaar);
  • Klanten kunnen de AOV voor een bepaalde periode (gedeeltelijk) stopzetten. In die periode betalen ze een minimale premie;
  • Starters hebben meer mogelijkheden om de verzekering met hun bedrijf te laten meegroeien;
  • Er is een flexibele sabbaticaldekking.

Hiernaast isonze definitie van beroepsarbeidsongeschiktheid verbeterd. Moneyview heeft deze definitie al als ‘zuiver’ aangemerkt.

logo-moneyview_02-2016_aov_vw

De nieuwe voorwaarden gelden vanaf 1 augustus 2016 voor nieuwe klanten. Bestaande klanten gaan per eerstvolgende prolongatiedatum over naar de nieuwe voorwaarden. Om u een goed beeld te geven van alle aanpassingen hebben we een verschillenoverzicht gemaakt.  Deze vindt u onder de downloads hieronder. Ook de nieuwe voorwaarden leest u hier.

Verzekeringskaart.
In onderstaande Verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars vindt u algemene informatie over de individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Wat is wel en niet gedekt door deze verzekering? Wat kunt u van een verzekeraar verwachten en wat verwacht een verzekeraar van u?

 

Soort
Naam
Download
AOV Verschillenoverzicht Algemene polisvoorwaarden
AOV Algemene polisvoorwaarden na 1 augustus 2016
AOV Algemene polisvoorwaarden voor 1 augustus 2016
Verzekeringskaart AOV