De markt

Veel zelfstandige professionals, ondernemers en DGA’s hebben geen inkomensvoorziening bij arbeidsongeschiktheid. Soms hebben ze het besluit hierover voor zich uit geschoven. Of ze denken dat een AOV heel duur is of dat de kans op arbeidsongeschiktheid heel laag is. De markt van AOV’s is een echte adviesmarkt; u bent als adviseur onmisbaar.

Segmentatie

Traditioneel worden AOV-doelgroepen gesegmenteerd op de belangrijkste uitgangspunten voor een AOV-premie: de sector en de functie, de risico’s en het inkomen. Bij Avéro Achmea kijken we anders naar de markt.
Lees meer >

Ontwikkelingen

De AOV-markt is voortdurend in beweging. Als adviseur is het goed deze ontwikkelingen op de voet te volgen. Daarom bieden wij u hier achtergrondinformatie over ZZP’ers,de snelst groeiende groep ondernemers.
Lees meer >

Prijsdiscussie

Wij geven u hier waardevolle tips om niet met uw klant in een prijsdiscussie terecht te komen. Want iedere ondernemer denkt op voorhand dat een AOV onbetaalbaar is.
Lees meer >

Concurrentievergelijking

2 keer per jaar maken we een AOV-concurrentievergelijking op prijs en op voorwaarden. De premievergelijking is gemaakt in MoneyView Analyzer met als uitgangspunt één profiel met een aantal variabelen.
Lees meer >

Soort
Naam
Download
Feiten en fabels over AOV