Hulp bij campagnevoering

Wij helpen u graag bij het opzetten van uw eigen AOV-campagne. Wij bieden u daarvoor tal van ondersteunende zaken en zo nodig persoonlijk advies. U kunt zich daardoor volledig focussen op uw AOV-advisering.

 

Linkedin

Social media en marketing gaan tegenwoordig hand in hand. Waar Facebook veel gebruikt wordt voor communicatie met de consument, is LinkedIn juist meer geschikt voor communicatie met uw zakelijke relaties. Het aantal leden stijgt nog steeds, wereldwijd zijn er nu ruim 380 miljoen leden en het platform wordt door 35% hiervan dagelijks bezocht. Een perfect kanaal dus om in contact te komen met uw (potentiele) klanten. Hier vind u een aantal basisberichten die u kunt inzetten om uw AOV en preventiemogelijkheden kenbaar te maken bij uw volgers op LinkedIn. Hieronder vindt u een bericht en onderaan de pagina bij ‘downloads’ staat een bijbehorende afbeelding die geplaatst kan worden.

Tekst voor een bericht
Ondernemers en ziek zijn, dat gaat niet goed samen. Wat kan je doen om te voorkomen dat je ziek wordt? Ik kan je hiermee helpen. Meer weten? Neem dan contact met me op.

Tekst om te delen in LinkedIn groepen
Als intermediair kom ik het vaak tegen. Veel zelfstandige professionals, ondernemers en DGA’s hebben geen inkomensvoorziening bij arbeidsongeschiktheid. De beslissing hierover wordt keer op keer vooruitgeschoven. Het gevolg is een knagend gevoel in je achterhoofd dat je er toch iets mee moet. Maak in ieder geval van een ongecalculeerd risico een gecalculeerd risico. Met onze kennis kunnen we je helpen. Ook bij het vinden van de juiste verzekering, als je toch besluit dit risico af te dekken. En op het gebied van arbeidsongeschiktheidspreventie. Het vertrekpunt is altijd het in kaart brengen van jouw financiële situatie en je verplichtingen.


Twitter

In het sociale media veld is Twitter dé plek voor het verspreiden van korte, informerende berichten. In Nederland alleen gebruiken 2,6 miljoen mensen maandelijks dit kanaal. Door de eenvoudige zoekmogelijkheden is het voor de gebruiker toegankelijk om binnen bepaalde thema’s te zoeken. Voor u dus een ideaal kanaal om uw AOV en preventiemogelijkheden vindbaar te maken. Hieronder vindt u een bericht en onderaan de pagina bij ‘downloads’ staat een bijbehorende afbeelding die geplaatst kan worden.

Tekst voor een bericht.
Voorkomen is beter dan genezen. Als ondernemer kan je eigenlijk niet ziek worden. Door de juiste preventiemaatregelen maak je de kans in ieder geval een stuk kleiner. Meer weten?

 

Facebook

Facebook is het meest sociale social media netwerk. Met meer dan 9 miljoen Nederlandse leden is het hét kanaal voor vriendschappelijke contact. We adviseren u dan ook om dit kanaal in te zetten om onder uw algemene bekenden en vrienden uw werkzaamheden als intermediair kenbaar te maken. Wie weet zet er net die ene vriend tussen die u in contact kan brengen met uw volgende grote klant. Hieronder vindt u een bericht en onderaan de pagina bij ‘downloads’ staat een bijbehorende afbeelding die geplaatst kan worden.

Tekst voor een bericht.
Mijn werk? Ik kan help ondernemers met zowel preventie van arbeidsongeschiktheid en het hebben financiële zekerheid. Ondernemers kunnen het zich meestal niet permitteren om ziek te worden. En al helemaal niet langdurig. Het is dus zaak zoveel mogelijk te voorkomen dat dit gebeurt. Want anders ontstaat er vaak een financieel probleem! Weet jij hoe je ervoor staat? Als ik kan helpen, laat het dan weten.

 

 

 

Soort
Naam
Download
Linkedin bericht 1
Linkedin bericht 2
Twitter bericht 1
Twitter header
Facebook bericht
Facebook header