Toolkit voor AOV advies

Voor onafhankelijke en objectieve advisering kunt u putten uit de Avéro Achmea toolkit. Hier vind u een aantal handige en neutrale hulpmiddelen. U stemt uw professionele advies af op de financiële mogelijkheden en speciale wensen van de klant. En u kiest de beste oplossing uit het aanbod van verschillende financiële dienstverleners. Avéro Achmea helpt u om de voorwaarden te creëren voor een advies dat voldoet aan de eisen van de WFT.

Objectieve advisering

Voor onafhankelijke en objectieve advisering put u uit de Avéro Achmea toolkit. Met een scala aan hulpmiddelen en acties.
Lees meer >

AOV Advies voorbereidingstool

Dat is handig: met de AOV Advies voorbereidingstool schept u de voorwaarden voor een advies dat voldoet aan de eisen van de WFT. De online AOV advies voorbereidingstool kan u en uw klant aantoonbaar geld & tijd besparen.
Lees meer >

Polischeck

U en uw klant kunnen hiermee snel checken of zijn lopende AOV nog voldoet aan zijn situatie en wensen. In het leven van een ondernemer kan nog wel eens iets veranderen. Is de onderneming en daarmee het inkomen gegroeid?
Lees meer >

Vergelijking en Oversluitactie

De portefeuillevergelijking bieden wij u aan om te kijken waar de kansen zitten in uw AOV-portefeuille. Ook kunnen we dan samen met u een goede beoordeling maken van waar de interessante doelgroepen in uw portefeuille zitten.
Lees meer >

Behoudactie AOV

In de zoektocht van uw klanten naar mogelijke besparingen komt ook de arbeidsongeschiktheidsverzekering vaak in beeld. De AOV schrappen lijkt op korte termijn financiële ruimte te bieden.
Lees meer >