Wist u dat u ook zelf offertes kunt maken voor Grip op Verzuim en WGA?

Krijgt u offerteaanvragen voor Grip op Verzuim en WGA? Avéro Achmea biedt u de mogelijkheid om zelf uw offertes te maken voor Grip op Verzuim en WGA. Deze maakt u via ons extranet Avéro Achmea Online. Met uw Digitaal Paspoort logt u in op www.averoachmeaonline.nl. Op de hoofdpagina onder ‘Snel naar’ klikt u op de button ‘Grip op Verzuim WGA’. U komt dan op de Avéro Achmea offertepagina. U logt in met de inloggegevens die u via een brief en een e-mail van ons kreeg. Daarna kunt u direct aan de slag!

Heeft u nog geen Digitaal Paspoort?

Een Digitaal Paspoort vraagt u zelf aan via www.abz.nl. Het Digitaal Paspoort geeft u toegang tot het extranet van verschillende verzekeraars. In het 1e jaar betaalt u € 59,90, inclusief aanvraagkosten. Daarna betaalt u € 34,40 per jaar (ophaalkosten). Na het aanvragen, krijgt u het Digitaal Paspoort binnen uiterlijk 5 werkdagen van ABZ.

Bel voor vragen over inloggen met onze Supportdesk: 058 297 72 34
Heeft u al een Digitaal Paspoort? Maar heeft u problemen met inloggen op de Avéro Achmea offertepagina? Of heeft u andere vragen over uw account? Neemt u dan contact op met onze Supportdesk op telefoonnummer 058 297 72 34 of supportdesk@achmea.nl. De Supportdesk is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur.

Heeft u vragen over de verzekering Grip op Verzuim en WGA?

Neemt u dan contact op met onze collega’s van de Commerciële Binnendienst op telefoonnummer 088 462 46 40. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur.